Blog » Espai Dansa Lleida

Espai Dansa Lleida organitza les jornades Setembre en Dansa

Amics i amigues, Espai Dansa Lleida organitzem un any més les jornades Setembre en Dansa que tindran lloc del 31 d’agost al 4 de setembre.

Aquest any rebrem la visita d’ENRIC CASTAN (Dansa clàssica i contemporània) i de MICHELE MANGANOARO (Dansa moderna i contemporània).

També farem un curs per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Funky, dansa moderna, coreografies, maquillatge i manualitats en ANGLÈS.

Aladina i la llàntia meravellosa – Mostra de dansa 2015

Espai Dansa Lleida presenta la Mostra de dansa 2015 “Aladina i la llàntia meravellosa” . Una història ambientada en el llunyà Orient, on la valenta Aladina i la  seva moneta faran el que calgui per aconseguir la llàntia que amaga una geni. Fins i tot voldran  enganyar la maga avariciosa. La seva aventura els permetrà , finalment
llegir més

Classes de dansa. Horaris curs 2014-2015

Hem actualitzat els horaris per als cursos i classes de dansa 2014-2105. Cursos i classes de dansa de iniciació a la dansa clàssica, dansa clàssica bàsic 4-5 anys, dansa clàssica nivell avançat i puntes, dansa contemporàna,  millora corporal adults pilates, elasticitat adults, preparació per als examens de la royal academy of dance en diversos nivells,
llegir més

Estiu en dansa a Espai Dansa

Tenim el plaer d’anunciar unes noves jornades de “Estiu en Dansa” que es realitzaran a les instal·lacions de l’escola de dansa Espai Dansa Lleida els dies 1,2,3,4 i 5 de setembre de 2014 amb Michele Manganaro i Enric Castán. Les classes de clàssic seran de 10h a 11’30h amb ENRIC CASTAN i les de contemporani de 12’30h a 14h MICHELE MANGANARO.

INSCRIPCIONS OBERTES DEL 18 al 29 d’AGOST per email a espaidansa@hotmail.com o per telèfon.

Demana informació a c/Alcalde Sol no5 de Lleida o al 973281628.

Descarregar el pdf informatiu

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA 2014 a Lleida

Aquest dissabte 26 d’abril l’escola de dansa Espai Dansa actuarem a la Plaça Sant Joan de Lleida en motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA 2014. També hi haurà altres altres escoles de dansa membres de l’associació de “Centres Privats Associats de Dansa de les Terres de Lleida” (www.caddansa.com). L’ordre d’actuació serà el següent: 12H
llegir més

Jornades ESTIU EN DANSA a Lleida. Organitza l’escola de dansa Espai Dansa.

L’Escola de dansa Espai Dansa organitzem un any més les jornades ESTIU EN DANSA a Lleida, que tindran lloc del 25 al 27 de juny i del 1 al 5 de setembre.

Hi haurà classes de dansa moderna, hip-hop i Funky, Coreografies de vídeos musicals, Dansa clàssica, Dansa contemporania i maquillatge escènic.

Us animem a inscriure-us mitjançant les vies habituals. També en podeu visitar a les nostres instal·lacions de c/ Alcalde Sol Nº5,25003 Lleida.

Per a més informació també ens trobareu al telèfon 973281628.

Exàmens Royal Ballet

La direcció i el professorat de l’Escola volem felicitar a tots/es els alumnes que heu fet els exàmens de la Royal Ballet pels vostres resultats i us animem a continuar en la vostra formació de la dansa. Animem a la resta d’alumnes a començar aquets estudis per obtenir i gaudir de una molt bona formació
llegir més

ESPAI DANSA presenta l’espectacle “Pinocchia i Dalí”, dissabte 30 de Novembre

Si t’agrada la dansa, veniu a passar una bona estona en familia al Teatre l’Escorxador de Lleida el dissabte 30 de Novembre a les 20’30h ESPAI DANSA presenta l’espectacle “Pinocchia i Dalí“. Venda d’entrades de dilluns a divendres taquilla de l’escorxador i el dia de la representació 1 hora abans de la funció. Preu: 10€
llegir més

Horaris Espai Dansa Lleida Curs 2013 – 2014

Ja están disponibles els horaris d’Espai Dansa Lleida per al curs 2013/14. Descarregar horaris

Jornades de setembre Espai Dansa. Curs 2013-2014

L’escola de dansa Espai Dansa organitza les jornades de setembre els dies 2, 3, 4, 5 i 6 per al perfeccionament de la tècnia i per a començar el curs amb més bon nivell.

Aquest curs està especialment adreçat als nens i nenes a partir de 8 anys que al novembre es presentaran als exàmens de la Royal Academy of Dance, i a aquells alumnes que aquest any canvien de nivell.

L’horari serà de 9h a 14h.

Reserveu plaça per telèfon 973281628 o contacteu amb nosaltres mitjançant el formulari web.

© 2012. TOTS ELS DRETS RESERVATS. Fotografia i vídeo David Garsaball. / Web feta per Gecofor. Up