Estils de dansa

La dansa ens aporta una sèrie de beneficis psicològics com són el fet que ens ajuda a disminuir la nostra timidesa i a comprendre millor el nostre cos, i ens fa alliberar grans quantitats d’adrenalina que ens desperta i ens fa sentir millor.

La dansa és també un molt bon exercici per a la ment ja que s’han de recordar moviments i aprendre combinacions coreogràfiques.

View pictures

La dansa és una activitat sana, divertida i natural a totes les edats, que beneficia a les persones en cos i ment.

A Espai Dansa coneixeràs també un ampli grup de persones que comparteixen el gust pel moviment, la música, i per què no, faràs bones amistats.

View pictures

La dansa és una activitat que es pot iniciar a partir dels 3 anys d’edat i que té molts beneficis físics i psicològics per a tots els que la practiquen, ja siguin nens, adolescents o adults.

En el cas dels més menuts, l’objectiu que es persegueix a Espai Dansa és desenvolupar les seves capacitats motrius mitjançant una pedagogia lúdica i amb exigències adequades a les seves necessitats, és a dir, estimular la seva capacitat corporal, cognitiva i divertir-se.

View pictures

La Royal Academy of Dance (R.A.D), fundat l’any 1920 a Londres per un grup de ballarines amb l’objectiu de desenvolupar l’ensenyament de la dansa, és l’organisme reconegut que més alumnes examina a tot el món i està mundialment acceptada com un dels més alts nivells en l’ensenyament de la tècnica de la DansaLa RAD ofereix diferents exàmens depenent del nivell i de l’edat de l’alumne. El seu objectiu es oferir el nivell més alt possible en l’ensenyança del ballet clàssic.

Aquets exàmens són molt importants per una bona formació de dansa i animem a totes els alumnes a presentar-s’hi. Disposem de les instal·lacions necessàries i de professors qualificats.

Si teniu qualsevol dubte no dubteu en consultar-nos!

View pictures

A Espai Dansa oferim una amplia varietat d’estils de dansa. Els més petits comencen practicant la dansa clàssica, mentre que els adolescents i més grans tenen també les opcions de la dansa moderna, dansa contemporània, i/o inclòs de fer cursos específics i/o per preparar-se per a superar els exàmens de la Royal Academy of Dance.

És recomanable tant com per al gènere masculí com el femení, i és una activitat divertida. Recomanem començar sempre amb el ballet per adquirir una bona tècnica i capacitats de cara a explorar altres estils de dansa que també s’ofereixen a Espai Dansa.

View pictures

Entre els molts factors positius que ens aporta la dansa, la seva pràctica habitual treballa tots els grups musculars mitjançant una extensa gamma de moviments que van des de els exercicis de barra fins als estiraments.

Amb l’exercici de la dansa es beneficia la nostra figura, reduïm l’estrès diari, ajudem a evitar contractures corporals en haver de relaxar i utilitzar contínuament el nostre cos, i millorem la circulació sanguínia i la reducció de greixos.

View pictures
© 2012. TOTS ELS DRETS RESERVATS. Fotografia i vídeo David Garsaball. / Web feta per Gecofor. Up