Galeria fotogràfica » Espai Dansa Lleida

El divendres 31 de Maig al teatre de la llotja de Lleida a les 20.30h presentem amb tota la nostra il.lussió i treball constant la Mostra de dansa 2013 PINOGCCHIA I DALI , espectacle en dos parts.

Pinocchia està bassada en el conte original i hem fet una adaptació per la dansa molt colorista i molt adient als mes petits. La segona part Dalí esta coreografiada per Ramon Oller un dels grans coreògrafs de dansa contemporània del nostre país, és un espectacle que trenca tots els tòpics de la dansa acadèmica i dóna forma als pensaments de dos genis de l’art català.

L’Escola de dansa de Lleida ESPAI DANSA ha tingut la possibilitat de poder contractar aquest gran coreògraf i amic per crear aquest espectacle tan especial que trenca amb tots els tòpics de la dansa acadèmica . Els alumnes més avançats s’han pogut enriquir de la seva saviesa, creativitat, experiència i genialitat .
Com a directores de l’Escola de Dansa ESPAIDANSA volem transmetre a tots vostès la gratitud que sentim envers a tots els alumnes i famílies que han fet possible la posada en escena de l’espectacle Pinocchia i Dalí.. Ens els moments que vivim es difícil fer entendre que la cultura es important pel jovent, es una manera d’aprendre a treballar amb rigor, disciplina, amb respecte i equip.

Aprendre ha estimar l’art, el tenir cura i coneixement del propi cos en una manera de creixé com a persones.

Moltes gràcies a tots, la feina ben feta i amb esforç sempre te un bon resultat.

View pictures
© 2012. TOTS ELS DRETS RESERVATS. Fotografia i vídeo David Garsaball. / Web feta per Gecofor. Up