Dansa a les xarxes socials

Les xarxes socials són una font inesgotable d’inspiració. Hi podem trobar contingut mediàtic i inspiració sobre totes les temàtiques imaginables. A nosaltres, el que ens mou és la dansa.

En aquesta ocasió, ens agradaria compartir alguns perfils de les xarxes socials que ens semblen interessants per la seva tasca divulgativa de la nostra gran passió.

Danza.es INAEM

DANZA.ES és un servei públic per a la difusió i promoció del sector de la dansa a Espanya, ofert per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM), del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

@Danzapuntoes és el nom de Danza.es a Twitter (10000 seguidors) i @danza.es a Facebook (20000 seguidors).

És útil per estar informat de festivals, concursos, beques i subvencions entre d’altres.

Ballet Nacional de España

@balletnacional és el nom del Ballet Nacional de España a Twitter (13400 seguidors) i @balletnacionalespana a Instagram (49700 seguidors).

Uns perfils molts cuidats i potents on es nota també la força de tenir el pressupost del Ministerio de Cultura y Deporte.

Es útil per conèixer els grans festivals de dansa al llarg de tota la geografia espanyola.

Centro de Documentación Artes Escénicas y Música

@cdaem és el nom del Centro de Documentación Artes Escénicas y Música a Twitter (8900 seguidors) i @_cdaem a Instagram (900 seguidors).

Més en particular, és interessant a la seva pàgina l’apartat de música i dansa.

Hi podem trobar informació d’interès general del sector de la dansa. Així com música, vídeos, articles d’investigació i altres materials dels espectacles.

Cultura Danza

@CulturaDanza a Twitter (3600 seguidors) i @cultura-danza a Facebook (2000 seguidors).

Són actius interactuant amb altres comptes de perfils relacionats amb la dansa a les xarxes socials.

Danza en RNE

La dansa també té el seu lloc a la ràdio. @Danza_RNE és el perfil d’aquest espai radiofònic a Twitter (1800 seguidors) i @danza.rne a Instagram (1300 seguidors).

Sempre és agradable estar informat dels seus espais i escoltar-les passejant pel carrer, quan estem al despatx o al cotxe. Amb entrevistes a reputats professionals del sector.

SusyQ Revista Danza

@SusyQdanza és el perfil de twitter (3000 seguidors) i aquest el seu web.

Ofereixen una visió global de la dansa dins i fora d’Espanya.  Hi trobareu notícies sectorials, promoció d’espectacles i companyies i articles molt interessants.

Us animem a donar un cop d’ull.

Benvolguts ballarins i ballarines,

Segueixes algun perfil de dansa a les xarxes socials?

Si encara no ho fas t’animem a seguir el nostre perfil d’instagram @espaidansalleida!