Estils de dansa

Gaudir de l’aprenentatge de la dansa

A Espai Dansa podeu aconseguir un bon nivell tècnic en un entorn agradable

La nostra escola està oberta per a persones, sense límit d’edat, que vulguin gaudir de la dansa , ja sigui com a hobby o per al seu desenvolupament professional. Impartim les modalitats de dansa creativa /infantil, dansa clàssica, dansa contemporània, dansa modern / funky, danses urbanes, ballet adults i Pilates. També oferim classes preparatòries per als exàmens de la Royal Academy of Dance, per tal d’obtenir una titulació reconeguda internacionalment.

Dansa creativa / infantil

dansa creativa infantil

Classes centrades en potenciar la creativitat i el sentit musical de cada alumne. Es fomenta la lliure expressivitat i l’autoconeixement del propi cos, tot desenvolupant la capacitat sensorial.

Dansa Clàssica. Ballet.

Una de les tècniques mes demandades a la nostra Escola . Treball basat en les diferents tècniques de la dansa clàssica, tècnica Vaganova (russa) i tècnica Royal (anglesa). Treball de puntes, flexibilitat, girs, salts, coordinació i moviments de precisió i expressió. Estudi i treball dels diferents ballets de repertori.

Ballet Adults

adults fent barra

Classes adreçades a adults basades en la dansa clàssica, combinen exercicis de tonificació, flexibilitat, equilibri, millora postural i coordinació. La dansa és un art, per això sentim la música i busquem l’ harmonia i plasticitat dels moviments més enllà dels nostres sentiments, potenciant així tant la part física com l’artística.

Dansa Contemporània

La dansa Contemporània és una proposta oberta i alternativa al ballet clàssic. Explora totes les possibilitats del moviment muscular i les diverses tipologies del cos humà. Treballa sense un codi previ tot i no deixar de banda la formació tècnica. Es dóna importància a l’expressió corporal. Treballem una àmplia varietat de mètodes con la tècnica Graham, Horton, Limon, etc

adults dançant

Dansa Modern / Funky

funky

Els diferents estils de la dansa moderna estan marcats per les tendències musicals de cada època, es combina un ampli ventall de passos generalment ràpids i molt rítmics. Cada mestre, ballarí i coreògraf aporta el seu estil. El treball físic es important per poder dominar el cos i evolucionar tècnicament. El treball coreogràfic tant en grup com individual ens aportarà seguretat en nosaltres mateixos i farà que es creï un bon ambient d’equip.

Danses urbanes

Es un estil de dansa que combina una sèrie de moviments aeròbics, rítmics i acrobàtics influenciats per  performances i creacions coreogràfiques nascudes a ciutats i espais públics. Ballats sobretot amb música Hip-hop, com el Locking, Popping, Robot , etc…..

break dance lleida

Pilates

pilates lleida

Exercicis físics i estiraments pensats per enfortir i tonificar els músculs sense augmentar-ne el volum. Permet estilitzar la figura mitjançant la realització de seqüències de moviments. Correcció postural degut a mals hàbits en la vida quotidiana i reducció de dolors d’esquena.. Enfortiment de la columna i l’abdomen. Mitjançant la respiració i la concentració s’aconsegueixen eliminar les tensions musculars, mentals i l’ estrès.

Royal Academy of Dance

Programa d’ensenyament reconegut internacionalment que ofereix diferents exàmens depenent del nivell i l’ edat de l’ alumne. Som centre examinador, de manera que els nostres alumnes no han de desplaçar-se, ja que és el tribunal qui acut a les nostres instal·lacions.

Trobes a faltar algun estil de dansa que t’agradaria fer?