Dansa per edats

Qualsevol edat és un bon moment per fer dansa

La dansa és una activitat sanadivertida i natural a totes les edats, que beneficia a les persones en cos i ment. Oferim una amplia varietat d’estils de dansa. Els més petits comencen practicant la dansa clàssica, mentre que els adolescents i més grans tenen també les opcions de la dansa modernadansa contemporània, i/o inclòs de fer cursos específics i/o per preparar-se per a superar els exàmens de la Royal Academy of Dance.

Oferim cursos de iniciació a la dansa ( a partir de 3 anys), dansa clàssica, dansa contemporània, dansa moderna, millora corporal, preparació per a exàmens RAD, comèdia musical i cursos especials per adults.

Nens i nenes de 3 a 7 anys

A la nostra escola dediquem un grup als més petits que, d’una manera lúdica, s’introdueixen en el món de la dansa, a través de l’ expressió corporal i la dansa creativa, gaudint del ritme i reforçant la seva coordinació i autoestima.

Nens i nenes de 8 a 14 anys

En aquesta edat a la nostra escola aprenem el llenguatge i la tècnica de la dansa; sense deixar de banda la A i expressivitat de cada alumne comença a tenir importància el treball físic, tonificació, flexibilitat, equilibri,… augmentant la dificultat en cada curs.

Joves de 15 a 20 anys

El nostre centre és obert tant per a l’alumnat que es va iniciar en la dansa infantil com per aquells joves que, a partir de l’adolescència, es vulguin introduir en el món de la dansa i descobrir una nova afició.

Adults

Mai no és tard per començar a ballar. Tots els nivells tant d’inici, com de continuïtat o avançat són apropiats per a aquelles persones amb coneixements de dansa o per a aquelles que pensen, com nosaltres, que sempre és un bon moment per començar, mantenir-se en forma, millorar la flexibilitat i el benestar general.

Professionals

S’ofereixen cursos de pedagogia de la dansa, preparació de proves d’accés a l’Institut del Teatre i preparació per als exàmens de la Royal Academy of Dance, per a aquelles persones interessades en un enfocament més professional de la seva trajectòria.

Trobes a faltar algun estil de dansa que t’agradaria fer?