Estades d’estiu amb Salvador Sassot i el Dr. Jordi Colomina

Espai Dansa estem molt agraïdes a tots i totes les participants a les estades d’estiu que hem organitzat aquestos mesos de juny i juliol.

Hem pogut comptar amb Salvador Sassot i Jordi Colomina.

Salvador Sassot, mestre de dansa

Nascut a Lleida al 1994 comença els seus estudis a Espai Dansa a la seva ciutat natal Lleida. Continua els seus estudis a CPD Institut Teatre de Barcelona i RCPD Mariemma de Madrid.

Al 2016 comença la seva trajectòria professional amb The North Bohemian Theater of Opera and Ballet a Txèquia on balla rols solistes en grans clàssics del ballet com, El Llac dels cignes, Trencanous, Giselle, La Fille mal Gardée, El Corsari o Raymonda entre d’altres així com peces neoclàssiques i contemporànies.

Al 2019 comença a treballar amb Les Ballets Trockadero de Monte Carlo a Nova York i des d’aleshores viatja per tot el món representant tant rols masculins com femenins dels més famosos clàssics del ballet juntament amb un toc d’humor tan característic de la companyia.

Dr. Jordi Colomina, traumatòleg

També hem comptat amb la presència del Dr. Jordi Colomina. Ens va fer una interessant xerrada sobre l’anatomia de la dansa.

Classe sobre anatomia de la dansa – Dr. Jordi Colomina, traumatòleg. Espai Dansa Lleida, 2023.